AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin iple asıldığını görmek

Kahve falında birinin iple asıldığını görmek

Kahve falında birinin iple asıldığını görmek hayırlı terfiler alınacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin iple asıldığını gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız nabızları yükseltse de, size katılımda bulunmak isteyebilecek kişileri size çekebilir.

Kahve falında birinin iple asıldığını görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ipe asıldığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanların asıldığını görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının asıldığını görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının asıldığını görmek akıl vereceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına işaret eder.

Kahve falında asılmaktan kaçmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin asıldığını görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynundan asıldığını görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir