AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek yolu görmek

Kahve falında ipek yolu görmek

Kahve falında ipek yolu görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hüsrana uğrayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ipek yolu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında ipek yolu görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, sevinçli haberler geleceğine işarettir.

Kahve falında ipek kumaş satın almak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ipek görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek giymek hastalıklarını yeneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalettir.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı ipek elbise görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipek başörtüsü görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir