AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek çarşaf görmek

Kahve falında ipek çarşaf görmek

Kahve falında ipek çarşaf görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, endişe duyulan olayların düzeleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipek çarşaf gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamadığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında ipek çarşaf görmek çok rahat bir döneme gireceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ipek elbise görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ipek eşarp görmek işin düzeltileceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ipek eşarp görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı ipek giymek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek rahat bir döneme gireceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipek halı asmak ağlayacağına, strese gireceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir