AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek mendil görmek

Kahve falında ipek mendil görmek

Kahve falında ipek mendil görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipek mendil gördüyseniz:

  • Size en fazla uyan yoldan ilerlemelisiniz.

Kahve falında ipek mendil görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğün mendili görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz mendil sallamak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil yıkamak sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında mor mendil görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz selpak mendil görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında kirli mendil görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir