AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek böceği kurdu görmek

Kahve falında ipek böceği kurdu görmek

Kahve falında ipek böceği kurdu görmek umutlarının da tükeneceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, hafifleyeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ipek böceği kurdu gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında ipek böceği kurdu görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında ipek böceği kozası görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına inanılır.

Kahve falında ipek böceği yemek büyük tartışmalar yaşanacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipek böceği beslemek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, zararların yakında telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında ipek böceği yumurtası görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Kahve falında ipek kurdu görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek getirisinden daha fazla olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipek havlu görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, isabetli girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir