Kahve falında yorgan yıkayıp asmak

Kahve falında yorgan yıkayıp asmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaptığı işte sivrileceğine, işlerin ters gideceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan yıkayıp asmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yorgan yıkayıp asmak eşinden yana huzurlu olacağına, fakirlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe yorgan asmak maddi zarara uğrayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işaret eder.

Kahve falında balkona yorgan asmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvara dua asmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkona çamaşır asmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı boynuna asmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında mandalla çamaşır asmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır ipi asmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir