AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz ezmek

Kahve falında tuz ezmek

Kahve falında tuz ezmek şeytana uyacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz ezmek gördüyseniz:

  • Çağrıldığınızda gereken yerde olmanız veya gerekeni yapmanız, ileride bazı konularda dışlanmanızın önünü kesebilir.

Kahve falında tuz ezmek mutsuz ve üzgün olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamam böceğini ezmek zararın gittikçe daha da artacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği ezmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında kertenkele ezmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında patates ezmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah ezmek ulvi kimse haline geleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir