AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ip görmek

Kahve falında altın ip görmek

Kahve falında altın ip görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, onun istediği yoldan gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın ip gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Kahve falında ipte altın görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipe dizili altın görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın ip görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında ipe altın dizmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ipte asılı insan görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Kahve falında ip tutmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ip iğne görmek büyük başarılar elde edeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına yorulur.

Kahve falında kendini iple asmak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir