AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip bulmak

Kahve falında ip bulmak

Kahve falında ip bulmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, eksiklerinin farkına varacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, dış ticarete atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ip bulmak gördüyseniz:

  • Mantıklı çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında ip bulmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, dertleşerek moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında ip köprüde yürümek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, idealist davranacağına rivayet eder.

Kahve falında ipler görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sicim ipi görmek iyileşme göstereceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini ip atlarken görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağa ip bağlamak huzur dolu günler geçireceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı ip yumağı görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, çevre değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe iple örgü örmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir