AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip bükmek

Kahve falında ip bükmek

Kahve falında ip bükmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip bükmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında ip bükmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır bükmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, küslerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında bilek bükmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynunu bükmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kolunu bükmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında demir bükmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kol bükmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak bükmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir