AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak bükmek

Kahve falında bıçak bükmek

Kahve falında bıçak bükmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, hem de çok üzüleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak bükmek gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var.

Kahve falında bıçak bükmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kol bükmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demiri bükmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında demir bükmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, elini haramdan uzak tutacağına yorulur.

Kahve falında bilek bükmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, sağlık içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında boyun bükmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su bükmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşık bükmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir