AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunu bükmek

Kahve falında boynunu bükmek

Kahve falında boynunu bükmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, bunalıma düşeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında boynunu bükmek gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu veya sizin dış dünyaya yansıttığınız yüzünüz gelir düzeyinize ters bir görünüm yaratabilir.

Kahve falında boynunu bükmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşık bükmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak bükmek kişinin zor günlerden geçeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına inanılır.

Kahve falında demiri bükmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kolunu bükmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgan bükmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantı bükmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında boyun bükmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir