Kahve falında insanın küçüklüğünü görmek

Kahve falında insanın küçüklüğünü görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında insanın küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanın küçüklüğünü görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işarettir.

Kahve falında bir insanı küçük görmek kendi geleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük insan görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında insanları küçük görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük insanı küçük görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, ona yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında insanın küçüklüğünü görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında küçük bir bebeğin konuştuğunu görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top