AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bir bebeğin konuştuğunu görmek

Kahve falında küçük bir bebeğin konuştuğunu görmek

Kahve falında küçük bir bebeğin konuştuğunu görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, çok mutlu edeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir bebeğin konuştuğunu gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Kahve falında küçük bir bebeğin konuştuğunu görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük bebeğin konuştuğunu görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Kahve falında konuşmayan bebeğin konuştuğunu görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeklerin konuştuğunu görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında konuşan bir bebek görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin konuştuğunu görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek konuştuğunu görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir