Kahve falında insanları küçük görmek

Kahve falında insanları küçük görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında insanları küçük gördüyseniz:

  • Muhalif fikirleriniz veya mevcut durumun tersi oyun planlarınız varsa dile getirebilirsiniz.

Kahve falında büyük insanı küçük görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı küçük görmek çok üst mevkilere geleceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında insanları küçük görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın küçüklüğünü görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine inanılır.

Kahve falında küçük insan görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, güzel sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında insanın küçüklüğünü görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, başa iş açacağına delalettir.

Kahve falında gözlerini küçük görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top