AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı küçük görmek

Kahve falında bir insanı küçük görmek

Kahve falında bir insanı küçük görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanı küçük gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında insanın küçüklüğünü görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında insanları küçük görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında büyük insanı küçük görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, planların tutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanın küçüklüğünü görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında küçük insan görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük bir insanı küçük görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanı küçük görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir