AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı arabaya çarpmak

Kahve falında arabayı arabaya çarpmak

Kahve falında arabayı arabaya çarpmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, sorunların tarihe karışacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı arabaya çarpmak gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında arabayla birine çarpmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni arabayı çarpmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arabayla bir kadına çarpmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, hayattan her istediğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla koyuna çarpmak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insana arabayla çarpmak helal rızıklara kavuşulacağına, koyu sohbetler edeceğine inanılır.

Kahve falında arabayla ağaca çarpmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba sürerken birine çarpmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında birine arabayla çarpmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir