AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan sesi işitmek

Kahve falında insan sesi işitmek

Kahve falında insan sesi işitmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan sesi işitmek gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Kahve falında insan sesi işitmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ezan sesi işitmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında ses işitmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında kuran sesi işitmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden azar işitmek işlerini yoluna sokacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iltifat işitmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında annesinden azar işitmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, nefsine uyacağına yorulur.

Kahve falında patronundan azar işitmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir