AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinden azar işitmek

Kahve falında annesinden azar işitmek

Kahve falında annesinden azar işitmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, ileri gideceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, malından ve parasından olacağına delalet eder.

Kahve falında annesinden azar işitmek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanın.

Kahve falında annesinden azar işitmek hedeflere ulaşılacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında anneden azar işitmek üzüntülerinden kurtulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliden azar işitmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında kaynanadan azar işitmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyadan azar işitmek borçlarının da kapanacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında azar işitmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amirden azar işitmek kime gideceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babadan azar işitmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir