AnaSayfa / Genel / Kahve falında ses işitmek

Kahve falında ses işitmek

Kahve falında ses işitmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yüzüne kan geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ses işitmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirin.

Kahve falında ezan sesi işitmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, gerginliğin biteceğine işarettir.

Kahve falında insan sesi işitmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kuran sesi işitmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ses işitmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında söz işitmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmenden azar işitmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran işitmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine alamet eder.

Kahve falında küfür işitmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir