AnaSayfa / Genel / Kahve falında iltifat işitmek

Kahve falında iltifat işitmek

Kahve falında iltifat işitmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, işlerin düzeleceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, anne baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iltifat işitmek gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Kahve falında iltifat işitmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iltifat edilmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden iltifat görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıza iltifat etmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında güzel iltifatlar almak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, dünyasının iyileşmesine işaret etmektedir.

Kahve falında iltifat etmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında iltifat almak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin iltifat ettiğini görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir