AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran sesi işitmek

Kahve falında kuran sesi işitmek

Kahve falında kuran sesi işitmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, imkânlarının azalacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran sesi işitmek gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında kuran sesi işitmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ses işitmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan sesi işitmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çalışmaları kötüleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ezan sesi işitmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran işitmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında müdürden azar işitmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet eder.

Kahve falında patronundan azar işitmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında dua işitmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir