AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş için ağlamak

Kahve falında arkadaş için ağlamak

Kahve falında arkadaş için ağlamak her zaman evlatlarına destek olacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaş için ağlamak gördüyseniz:

  • Farklı olmaktan çekinmeyin.

Kahve falında arkadaşın ağladığını görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ağladığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, evleneceğinize delalettir.

Kahve falında arkadaşınızın ağladığını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla birlikte ağlamak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çok ağladığını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaş için ağlamak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşın ağladığını görmek ekmek kapılarının kapanacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir