AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınızın ağladığını görmek

Kahve falında arkadaşınızın ağladığını görmek

Kahve falında arkadaşınızın ağladığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, maddi zarara uğrayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşınızın ağladığını gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşına sarılıp ağlamak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının hıçkırarak ağladığını görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının omzunda ağladığını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla birlikte ağlamak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına sarılarak ağlamak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşın ağladığını görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir