AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşın ağladığını görmek

Kahve falında yakın arkadaşın ağladığını görmek

Kahve falında yakın arkadaşın ağladığını görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına yorulur.

Kahve falında yakın arkadaşın ağladığını gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızı değiştirebilecek değişiklikler yapmak için kaynak oluşturabilirsiniz.

Kahve falında yakın arkadaşın ağladığını görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yiyip içeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşının ağladığını görmek çektiği yokluğun unutulacağına, dara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının ağladığını görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın bir arkadaşının ağladığını görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakının öldüğünü görüp ağlamak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının ağladığını görmek dertlerinden arınacağına, çok kötü günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınının ağladığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kendi bildiğini okuyacağına alamet eder.

Kahve falında ölen bir yakınının ağladığını görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, geçim derdi yaşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir