AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın ağladığını görmek

Kahve falında arkadaşın ağladığını görmek

Kahve falında arkadaşın ağladığını görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın ağladığını gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Kahve falında arkadaşının ağladığını görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşın ağladığını görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşın ağladığını görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını görüp ağlamak huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının ölümüne ağlamak maneviyata yöneleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşımın ağladığını görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına işarettir.

Kahve falında iş arkadaşının ağladığını görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir