AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının çok ağladığını görmek

Kahve falında arkadaşının çok ağladığını görmek

Kahve falında arkadaşının çok ağladığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, ekmeğinin de artacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çok ağladığını gördüyseniz:

  • Zorlandığınız konularda eski tecrübelerden yararlanmanız işi bitirebilir.

Kahve falında arkadaşa sarılıp ağlamak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına sarılıp ağlamak zorlukları teker teker aşacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın ağladığını görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşı için ağlamak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının ağladığını görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, bereketli bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının ağladığını görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir