AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kolunu kesmek

Kahve falında birinin kolunu kesmek

Kahve falında birinin kolunu kesmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, aksiliklerin son bulacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Sizden farklı düşünen kişilerle biraraya gelmenizi ya da bazı şeyleri farklı ele almanızı sağlayacak aktivitelerde bulunmalısınız.

Kahve falında elbise kolu kesmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolundan et kesmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun kolunu kesmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan kolu kesmek maddi sorunlarının çözüleceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun kolunu kesmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu kesmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla kolunu kesmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında kollarını kesmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir