AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarını kesmek

Kahve falında kollarını kesmek

Kahve falında kollarını kesmek uğranılan zararın telafi edileceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, güzel bir yola çıkılacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, rızkın genişlemesine, başarılara yeni başarılar katılacağına işaret eder.

Kahve falında kollarını kesmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz elinizi zayıflatabilir veya sizi zor bir durumda bırakabilir.

Kahve falında satırla kolunu kesmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun kolunu kesmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kolunu kesmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Kahve falında gömlek kolu kesmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eşinin kolunu kesmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadının kolunu kesmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kollarını kesmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun kolunu kesmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir