AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kelle görmek

Kahve falında insan kelle görmek

Kahve falında insan kelle görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, maaşının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kelle gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen ya da dilinizden düşmeyen şeyleri uygulamaya koymaya karar verebilirsiniz.

Kahve falında insan kelle görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında insan kellesi görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında insan kellesi kesmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında insan kellesi yemek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kellesi pişirmek güç ve kudret sahibi olacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kelle pişirdiğini görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kelle yüzmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, evlerine dünürcü geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir