AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle yüzmek

Kahve falında kelle yüzmek

Kahve falında kelle yüzmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında kelle yüzmek gördüyseniz:

  • Tecrübe en önemli eğitmendir.

Kahve falında koyun kellesi yüzmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Kahve falında dana kellesi yüzmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında kelle yüzmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında koyunun kellesini görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle uçurmak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kızarmış kelle görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın kellesi görmek zafer elde edileceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun kelleleri görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, ağız tadından olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir