AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kellesi yemek

Kahve falında insan kellesi yemek

Kahve falında insan kellesi yemek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kellesi yemek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Kahve falında insan kellesi yemek kendi geleceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında insan kellesi görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında insan kelle görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kellesi pişirmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalettir.

Kahve falında insan kellesi kesmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında kelle paça yemek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına inanılır.

Kahve falında kuzu kellesi yemek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına yorulur.

Kahve falında hayvan kellesi yemek makam ve rızık sağlayacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir