AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle pişirdiğini görmek

Kahve falında kelle pişirdiğini görmek

Kahve falında kelle pişirdiğini görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kelle pişirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında kelle pişirmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, gülen yüzünün de solacağına delalettir.

Kahve falında kelle pişirdiğini görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dana kellesi pişirmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hayvan kellesi pişirmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun kelle pişirmek kısa sürede başarısının artacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına inanılır.

Kahve falında insan kellesi pişirmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında koyun kellesi pişirmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işarettir.

Kahve falında kelle paça pişirmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir