AnaSayfa / Genel / Kahve falında halter kaldırmak

Kahve falında halter kaldırmak

Kahve falında halter kaldırmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında halter kaldırmak gördüyseniz:

  • Uyum sağlama yeteneğiniz ilerlemenizi kolaylaştıracak.

Kahve falında halter kaldırmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında halter görmek yokluğa düşeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halterci görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra kaldırdığını görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına rivayet eder.

Kahve falında yerden kaldırmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında parmak kaldırmak çok iyi şeylere, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında engel kaldırmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında halıları kaldırmak özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir