AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda idrar yapmak

Kahve falında banyoda idrar yapmak

Kahve falında banyoda idrar yapmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında banyoda idrar yapmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her konunuz sağlam temellere oturabilir.

Kahve falında banyoya idrar yapmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoda idrar yapmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfağa idrar yapmak farklı iş ortaklıklarına gireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında seccadeye idrar yapmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında altına idrarını yapmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok fazla idrar yapmak parasız kalmaya, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabıya idrar yapmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yatağa idrar yapmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir