Kahve falında idrarını tutmak

Kahve falında idrarını tutmak bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, önemli işlere imza atacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında idrarını tutmak gördüyseniz:

  • Uzun süreden beri yerleşen, farkedemediğiniz stresleriniz olabilir.

Kahve falında idrar tutmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında idrarını tutmak müjdeli olaylar yaşayacağına, yaşamın kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında merdivene idrar yapmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin idrarını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında idrarından kan gelmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah idrar yapmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına inanılır.

Kahve falında renkli idrar görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına inanılır.

Kahve falında idrarını kırmızı görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir