Kahve falında evde idrar görmek

Kahve falında evde idrar görmek bunu da herkese ilan edeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, üzüntülerinin son bulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında evde idrar gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuyu kolayca anlayabilecek bir zihinsel esnekliğe sahipsiniz.

Kahve falında evde idrar görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine işarettir.

Kahve falında eve idrar yapmak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalettir.

Kahve falında idrar yapan birini görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını idrar yaptığını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah idrar görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında idrarını kırmızı görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında idrar testi yaptırmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına tabir olunur.

Kahve falında idrar sesi duymak helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir