AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar biriktirmek

Kahve falında idrar biriktirmek

Kahve falında idrar biriktirmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrar biriktirmek gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız.

Kahve falında başkasının idrarını içmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine delalettir.

Kahve falında idrar kusmak kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, gereken sabrı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar yapmak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık idrar görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında idrar basmak mutlu bir evliliğe, çalışmaları ile takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi idrarını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini idrar yaparken görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına alamet eder.

Kahve falında idrarını içmek hayatının zaferlerle dolacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir