AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs beklemek

Kahve falında otobüs beklemek

Kahve falında otobüs beklemek parasal ferahlığa çıkılacağına, yeni siparişler alacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüs beklemek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Kahve falında otobüs beklediğini görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet eder.

Kahve falında belediye otobüsü beklemek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında otobüs sırası beklemek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, zenginliğini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında otobüs beklemek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsü beklemek hikmete kavuşacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında otogarda otobüs beklemek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işarettir.

Kahve falında yolda otobüs beklemek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, rahatlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında koyun beklemek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir