AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevap beklemek

Kahve falında cevap beklemek

Kahve falında cevap beklemek hayır işleri yapacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, iş hayatının düzeleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında cevap beklemek gördüyseniz:

  • Aşırı şekilde üzerine düşerek bezdirebilirsiniz.

Kahve falında cevap beklemek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında telefona cevap vermemek kazancın günden güne artacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında cevapsız arama görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına alamet eder.

Kahve falında cevapsız çağrı görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında hayır cevabı almak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cevap almak kişinin adeta gençleşeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonda cevapsız arama görmek rahatın yerine geleceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sınav cevaplarını görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir