AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan eti kesmek

Kahve falında insan eti kesmek

Kahve falında insan eti kesmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında insan eti kesmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamızda fayda var.

Kahve falında canlı insan eti kesmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına inanılır.

Kahve falında insan eti kesmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan etini kesmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında bir insan kesmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalettir.

Kahve falında ölü insanı kesmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında insanı bıçakla kesmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanın başını kesmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir