AnaSayfa / Genel / Kahve falında pisliğe bulaşmak

Kahve falında pisliğe bulaşmak

Kahve falında pisliğe bulaşmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında pisliğe bulaşmak gördüyseniz:

  • Aslında bunu zaten tahmin edebiliyordunuz.

Kahve falında insan pisliğine bulaşmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet pisliğine bulaşmak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında pisliğe bulaşmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında hayvan pisliğine bulaşmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdest bulaşmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne kan bulaşmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belaya bulaşmak hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrara bulaşmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir