AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan dışkısı kusmak

Kahve falında insan dışkısı kusmak

Kahve falında insan dışkısı kusmak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında insan dışkısı kusmak gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Kahve falında insan dışkısı kusmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında insan dışkısı yediğini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan dışkısına bulaşmak işlerinin hafifleyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet ve insan dışkısı görmek mutlu günler göreceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında insanın kendi dışkısını görmek depresyona gireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan dışkısı temizlemek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş insan dışkısı görmek her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, imkânlarının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan dışkısı ellemek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir