AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaata tırmanmak

Kahve falında inşaata tırmanmak

Kahve falında inşaata tırmanmak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında inşaata tırmanmak gördüyseniz:

  • Borç alışverişleri ya da ani harcamalar ekstra stres nedeni olabilir.

Kahve falında inşaata tırmanmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında demire tırmanmak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında tavana tırmanmak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalık tırmanmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı bir dağa tırmanmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın tepesine tırmanmak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kayalıklarda tırmanmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir