AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan yanaşmak

Kahve falında arkadan yanaşmak

Kahve falında arkadan yanaşmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, parasının azalacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadan yanaşmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz doğru düşünmenizi zorlaştırıyor olabilir.

Kahve falında arkadan yanaşmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadan itilmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadan silahla vurulmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadan kan geldiğini görmek kötü gününü de paylaşacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan kurt düşürmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin arkadan sarıldığını görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla arkadan vurulmak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına işarettir.

Kahve falında arkadan kan görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir