AnaSayfa / Genel / Kahve falında inekten süt aktığını görmek

Kahve falında inekten süt aktığını görmek

Kahve falında inekten süt aktığını görmek mahsullerin fazlalaşacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inekten süt aktığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkıntılarınız olabilir ya da elinizdeki miktardan daha fazlasına gerek duyabilirsiniz.

Kahve falında inekten süt aktığını görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inekten kan aktığını görmek kederinin dağılacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında anne sütünün aktığını görmek dış ticarete atılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında memeden süt aktığını görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden süt aktığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünden süt aktığını görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında sütünün akmasını görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir