AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek yağı görmek

Kahve falında inek yağı görmek

Kahve falında inek yağı görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek yağı gördüyseniz:

  • İlerdeki çekici imkanlar için bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında inek yağı görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, onları tebrik edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır yağı görmek hayal kırıklığına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında badem yağı sürmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağıyor görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur yağıp sel olduğunu görmek eline büyük paralar geçeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Kahve falında sana yağı yemek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba yağı görmek şansın çalışmaya başlayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susam yağı görmek kısmetlerinin açılacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir