AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek taşımak

Kahve falında inek taşımak

Kahve falında inek taşımak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında inek taşımak gördüyseniz:

  • Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında inek taşımak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında paket taşımak hayatının da zorlaşacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabı taşımak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği sırtında taşımak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında yoğurt taşımak istenmeyen bir yolculuğa, esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamyonla toprak taşımak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü sırtta taşımak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında omuzda yük taşımak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, kalp kıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir