AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek gürmek

Kahve falında inek gürmek

Kahve falında inek gürmek mal mülk sahibi olacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek gürmek gördüyseniz:

  • Bazı ortam veya konulara katılımlarda son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında inek gürmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında gür ve uzun saç görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kısa ve gür görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında gür akan su görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye inanılır.

Kahve falında uzun ve gür saç görmek üzerinde kafa yoracağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları gürleşmiş görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine delalettir.

Kahve falında saçların gür olduğunu görmek rakiplerini mağlup edeceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ikbal gürpınarı görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, huzur içinde yatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir