AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları gürleşmiş görmek

Kahve falında saçları gürleşmiş görmek

Kahve falında saçları gürleşmiş görmek kişinin muradına ereceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, eksiği kendinde bulacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet eder.

Kahve falında saçları gürleşmiş gördüyseniz:

  • Hassas konulara veya ortamlara girmek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında siyah gür saç görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçların gür olduğunu görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında saçları uzun ve gür görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gür saç görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarının gürleştiğini görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gür sarı saç görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının gür olduğunu görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine alamet eder.

Kahve falında gür saçlı bebek görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir